ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ - ΠΡΟΦΙΛ


Βασική επιδίωξη της επιχείρησης μας είναι η παραγωγή πλαστικών προϊόντων αρίστης ποιότητας.Η εταιρία πλαστικών Π.Δαρακλής Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1960 και είναι μία από τις πρωτοπόρες στον κλάδο κατασκευής προϊόντων από μαλακό PVC στην Ελλάδα.


Το φάσμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικές εργασίες όπως λάστιχα στήριξης και στεγανοποίησης τζαμιών, αλουμινοκατασκευών, αλφαδολάστιχα, σωλήνες νερού, βουρτσάκια, σιλικόνη, στόκο κλπ.


Η άριστη τεχνική και η υψηλή ποιότητα παραμένουν οι βασικές μας αρχές από τότε που πρωτοϊδρύθηκε το εργοστάσιό μας μέχρι σήμερα. Πάνω σ΄αυτή τη βάση δρομολογήθηκε η σταδιακή ανάπτυξη και αύξηση της βιομηχανίας μας στη δεκαετία του '80. Γεγονός που επιτεύχθηκε χάρη στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πελάτες μας μέσα από σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.


Η βασική επικοινωνιακή πολιτική μας προς τους πελάτες είναι να τους μεταφέρουμε το "πνεύμα" και τις επιδιώξεις της επιχείρησής μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Το ανθρώπινο δυναμικό μας δεσμεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και την παροχή εξαίρετων υπηρεσιών. Φερόμαστε με ανάλογο σεβασμό τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρές εταιρίες.
Βασική προτεραιότητά μας είναι πάντα η δική σας εξυπηρέτηση.


Το άριστα εξιδεικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τις ανάγκες της αγοράς, εγγυώνται ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρίας στην έναρξη της νέας χιλιετίας.

CERTIFIED BY ISO9001:2008
CERTIFIED BY ISO 14001:2004


copyright 2002 © p.daraklis


Κατάλογος Προϊόντων
ΚΟΥΜΠΩΤΑ
ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ
Π-ΜΟΝΑ
Π-ΔΙΠΛΑ
ΣΦΗΝΕΣ
ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ
ΑΛΦΑΔΟΛΑΣΤΙΧΑ
ΣΩΛΗΝΕΣ ΝΕΡΟΥ
ΣΤΟΚΟΣ-ΣΙΛΙΚΟΝΗ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ
(ειδικών χρήσεων)
ΕΛΑΣΤΙΚΑ
(ειδικών χρήσεων)

ΕΛΑΣΤΙΚΑ
(για στερέωση αντικουνουπικής σίτας)
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ από EPDM

ΠΟΛΥΚΑΡΜΠΟΝΙΚΑ

ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΠΟ PVC

Επιλογές...

Αριθμός Επισκεπτών...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ